SLUIT ✕
CONTACT
Dankuwel voor uw bericht, we beantwoorden deze zo spoedig mogelijk ...

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

onze verse sauzen

Sauzen van eigen kruiden

Wij verkopen onze kruiden niet alleen in bossen maar verwerken ze ook in allerhande sauzen zoals Pesto, Koriandersaus, Tomatillo Salsa, Salsa di Rucola, Salsa Verde, Mierikswortelsaus en Harissa.
Deze worden op de markt ter plekke uitgeschept in een glazen pot in elke gewenste hoeveelheid, uw eigen pot meenemen en laten vullen, kan natuurlijk ook.

Onze sauzen zijn te gebruiken in allerlei warme gerechten, maar zijn ook erg lekker op een boterham met kaas, of lekker dippen met je brood in een van de sauzen als hapje bij een glaasje wijn ... Behalve de basilicum pesto zijn al onze sauzen veganistisch. Op aanvraag kan ook de basilicum pesto veganistisch gemaakt worden.

Tijdens het teeltseizoen worden diverse kruiden direct van het land af verwerkt tot saus. En omdat de kruiden in de zomer het meest aromatisch zijn, oogsten we dan grote hoeveelheden extra om deze direct in te vriezen.
Zo kunnen we ook later in het seizoen onze sauzen maken van eigen kruiden. De sauzen met deze diepgevroren kruiden hebben een iets andere kleur, smaak en consistentie, maar zijn ook hoog van kwaliteit. Sommige klanten zeggen zelfs de wintersauzen lekkerder te vinden dan de zomersauzen.

"Ook erg lekker op een boterham met kaas, of lekker dippen met je brood en een van de sauzen als hapje bij een glaasje wijn..."

Op bestelling worden de sauzen in grootverpakking aan de horeca geleverd. Voor verkoop via de groothandel aan winkeliers hebben we speciale winkelverpakkingen.

People

Website

People

Website

People

Website

People

Website

People

Website
Interesse in onze producten?
neem Contact op